Termeni și condițiiAcest website este operat de PACO Ind Service S.R.L., o societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în Roman, str. Ștefan cel Mare, bl. 11 parter, România, înregistrată la Registrul comerțului sub nr. J27/1022/23.07.1991, cod unic de înregistrare 2058092 (denumită în continuare „PACO”), adresa de e-mail office@pacoind.ro.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest website. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile sale. PACO își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile.

Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul și materialele publicate pe website-ul PACO sunt integral în proprietatea exclusivă a PACO. Folosirea, fără acordul expres al PACO, a oricărui material publicat pe acest website, se pedepsește conform legii.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine suntem și cum ne poți contacta
Suntem SC PACO Ind. Service SRL , cu CIF 2058092. Datele noastre de contact sunt:
– Adresă poștală: Roman, str. Ștefan cel Mare, bl. 11 parter, România.
– E-mail: office@pacoind.ro

Ce date vom prelucra
PACO poate colecta următoarele date personale ale utilizatorilor paginilor web pacoind.ro prin intermediul formularelor corespunzătoare și a comunicării directe prin email sau telefon: nume și adresă de e-mail atunci când utilizatorul contactează PACO.

La ce folosim datele tale
Datele tale personale vor fi procesate pentru a raspunde la întrebari.

Cât timp păstrăm datele
PACO va păstra datele personale numai în timpul perioadei rezonabil necesare, ținând cont de necesitatea răspunderii la întrebările pe care ni le adresezi sau a rezolvării problemelor, realizarea de îmbunătățiri, și îndeplinirea tuturor cerințelor legislației aplicabile. Acest lucru înseamnă că putem păstra datele personale o perioadă rezonabilă, inclusiv după ce persoana interesată nu mai utilizează serviciile PACO sau nu mai utilizează site-ul pacoind.ro. După această perioadă, datele personale vor fi blocate din toate sistemele PACO.

Ce ne dă dreptul să procesăm datele personale
Consimțământul – în scopul de a gestiona comunicarea cu tine, temeiul legal al procesării datelor tale va fi consimțământul tău.
Retragerea consimțământului nu va condiționa răspunsul nostru la întrabarile trimise de tine.

Transmiterea datelor tale către terțe părți
PACO nu transmite și/sau vinde în niciun caz terților datele tale.

Cum protejează PACO datele personale?
Site-ul pacoind.ro utilizează tehnici de securitate a informației, precum proceduri de control al accesului și mecanisme criptografice, toate acestea cu obiectivul de a evita accesul neautorizat la date și pentru a garanta confidențialitate acestora.
PACO declară că a adoptat toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a garanta siguranța și integritatea datelor cu caracter personal pe care le procesează, precum și pentru a evita pierderea, modificarea și/sau accesarea acestora de către terți neautorizați.

 

Drepturile tale

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal – pe baza unei cereri scrise, expediate prin e-mail la adresa office@pacoind.ro poți solicita în mod gratuit, să fie modificate sau actualizate datele procesate.
Dreptul de acces la datele cu caracter personal – pe baza unei cereri scrise, expediate prin e-mail la adresa office@pacoind.ro poți solicita în mod gratuit, să ți se confirme datele procesate sau să ți se ofere o copie a acestora.
Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a putea lua cu tine datele proprii pe care ni le-ai comunicat în anumite circumstanțe, în măsura în care acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal – atunci când prelucrarea datelor tale este nenecesară, ai dreptul de a te opune prelucrării de către PACO a datelor tale cu caracter personal. Te rugăm să contactezi echipa noastră la adresa de email office@pacoind.ro.
Vom face toate eforturile pentru a te ajuta, dar dacă ai în continuare nemulțumiri, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal– datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.
Dreptul la ștergere – PACO urmărește să prelucreze și să păstreze datele tale doar atât timp cât acest lucru este necesar. Dacă dorești ștergerea lor, ne poți solicita acest lucru prin e-mail la adresa office@pacoind.ro și noi le vom șterge dacă nu există anumite circumstanțe sau prevederi legale care să împiedice acest lucru.

 

Legislația aplicabilă și jurisdicție

Utilizarea website-ului este guvernată de legislaţia română în vigoare.